Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalá krkovice s lehkým salátem

Lehce prorostlá krkovice je skvělý kus masa, který při smažení získá krásnou barvu a zůstane šťavnatý. Podáváme ji s jednoduchým bramborovým salátem s cibulí a pestrou zeleninovou oblohou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Chlebajez Chlebajez

Snadný

Doba přípravy 47 min Doba přípravy: 7 min Doba tepelné úpravy: 40 min

47 min (7 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 411 kJ /
815 kcal
Bílkoviny10,68 g
Tuky50,18 g
Vláknina15,08 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 39 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy74,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Krkovici osolíme a velmi pomalu osmažíme na sádle. Krok 2: Brambory oloupeme, uvaříme, nakrájíme na drobné kostičky, smícháme s oloupanou a nakrájenou cibulí, olejem a osolíme. Krok 3: Zeleninu nakrájíme a podáváme nazdobené dle své fantazie.

Zveřejněno 22. 8. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomalá krkovice s lehkým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5RoR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomalá krkovice s lehkým salátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5RoR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
krkovice vepřová, brambory, cibule, sádlo, salát, sůl, paprika, rajče, okurka čerstvá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu