Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prsa s fenyklovým pyré

Fenykl je fantastická zelenina, kterou známe nejen jako surovinu, ale i jako koření na zmírnění trávicích problémů. Fenykl se ale skvěle hodí i jako příloha místo brambor nebo jako výborné vegetariánské jídlo.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 993 kJ /
715 kcal
Bílkoviny163,10 g
Tuky7,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 385 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prsa zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle, do výpeku přidáme trochu sójové omáčky. Krok 2: Fenykl rozkrájíme na větší kusy, osolíme a opepříme a podusíme na másle, přidáme smetanu
a rozmixujeme. Krok 3: Podáváme s orestovanými žampiony.

Jak restovat žampiony

Zveřejněno 13. 9. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa s fenyklovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkqnA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prsa s fenyklovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DkqnA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Marie Svarcova: Děkuji Maruško. Někdo ho nemusí, ale nám chutná, má zajímavou chuť. :-K

:-)<3:yes::yes: fenykl mám ráda na všechny způsoby , určitě udělám i tuto dobrotu :-K

Suroviny:
prsa kuřecí, omáčka sojová, máslo, sůl, pepř mletý, fenykl, smetana ke šlehání, žampióny

Přidat fotografie receptu