Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinařské kotlety

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Jaruna18 Jaruna18

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 834 kJ /
1 872 kcal
Bílkoviny38,35 g
Tuky142,50 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 455 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,00 g
Sacharidy83,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Pekáček vymažeme silně máslem a důkladně posypeme strouhankou (může ležet i v menší vrstvě na dně). Krok 2: Kotlety naklepeme a po okrajích nařízneme. Posolíme z obou stran a položíme na strouhanku. Krok 3: Hustě posypeme sýrem a nakrájíme na ně zbytek másla. Krok 4: V hodně vyhřáté troubě zapékáme 30 minut. Troubu vypneme, maso zalijeme vínem rozředěným s vodou a necháme v troubě ještě 15 minut dojít.

Zveřejněno 29. 8. 2009

Poznámka autorky Jaruna18

Recept je od Aničky Meisselové z časopisu levné recepty.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinařské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Rjg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vinařské kotlety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4Rjg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Také musím dodat:-p:yes: a pochválit "bodíkem":-!

Jojo, znááám!!! Jsou moc dobré a myslím, že něco takového jsem kdysi dala na recepty.cz;-) Ze stejného zdroje.:-)

Jarunko, kotletky se ti povedlo krásně dozlatova zapéct. :-p:yes:

Tématické fráze:
kanci kotleta, vinařské maso, kančí kotleta recepty, kotlety v troubě, kanci kotlety, vinarske maso recept, kančí kotlety na houbách, kotlety vepřové zapekané, recepty z kotlety, kotlety na na červeném víně, vinarske vepřové kotlety, kotlety recept, vinařské vepřové kotrlety, vinarenske maso recept, prirodni kotlety pecene v troube, kanec kotlety, prirodni kotlety v troubě, pecene kotlety pod strouhankou, vinarske platky, vinařské kotletky

Suroviny:
kotleta, sýr strouhaný, víno červené, voda, strouhanka, máslo, sůl

Přidat fotografie receptu