Hovězí po tyrolsku
Hovězí maso může být náročnější na přípravu, nicméně, pokud jste vlastníkem pomalého hrnce, o velkou část práce se postará právě on. Masové kostky opečené na cibulce necháte pomalit a poté je doplníte smetanovou omáčkou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 173 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,73 g |
Tuky | 44,37 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 21,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli nakrájíme na kostičky a osmažíme na oleji do zlatova. Odložíme stranou a na stejné pánvi opečeme kousky osoleného a opepřeného hovězího masa, aby se pěkně zatáhlo po všech stranách.
Krok 2: Všechno vložíme do pomalého hrnce na 3 hodiny na stupeň HIGH. Poté přesuneme do kastrůlku, vmícháme smetanu s rozšlehanou moukou a necháme na mírném varu asi 15 minut provařit.
Krok 3: Dochutíme hořčicí, worcesterem a citronovou šťávou podle chuti. Podávat můžeme třeba s hrnkovým knedlíkem.
Zveřejněno 11. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po tyrolsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5grl
Moje poznámka
Hovězí po tyrolsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5grl
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 10 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 13 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 4 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 9 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 11 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
sůl,
pepř mletý,
smetana na vaření,
mouka hladká,
omáčka worcesterová,
hořčice,
šťáva citronová
Komentáře (2)