Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou
Hrušky jsou často opomíjeným ovocem. Je to velká škoda, protože hrušky jsou zkrátka báječné ovoce. Mají vynikající chuť, která se hodí do mnoha dezertů a navíc jsou velmi zdravé.
Suroviny pro 1 plech
plech 32 x 23 cm
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 793 kJ / 4 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,81 g |
Tuky | 229,71 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 608 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 410,68 g |
Postup přípravy
Hotový koláč necháme zcela vychladnout, můžeme lehce poprášit moučkovým cukrem a nakrájíme.
Zveřejněno 19. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28QV
Moje poznámka
Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v28QV
Nejnovější recepty
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 3 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 6 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 7 hodinami
Nádivka ze strouhanky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 1 hodinou
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 3 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 3 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 4 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 5 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 5 hodinami
Kokosová buchta, politá smetanou
AnnaGrabmylerova před 5 hodinami
Věnečky
jana.smajclova před 5 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
sůl,
voda,
bílek,
hruška,
smetana zakysaná,
žloutek,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
máslo,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
skořice,
cukr moučkový
Komentáře (2)