Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svařené víno na vánoce

Svařené víno, lidově řečeno svařák, ale není výsadou jen vánočních trhů, udělat si ho můžete i doma. Zajisté přijde vhod v zimě, nebo po procházce v sychravém podzimním počasí.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Paveldort Paveldort

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 15 min

40 min (25 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 541 kJ /
846 kcal
Bílkoviny1,60 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do konvice dáme víno, cukr, koření a zahřejeme k budu varu, ale nevaříme. Krok 2: Potom vmícháme citronovou šťávu, víno přecedíme do sklenic nebo šálků. Krok 3: Ozdobíme plátkem citronu a podáváme.

Zveřejněno 19. 11. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svařené víno na vánoce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADM6B

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Svařené víno na vánoce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADM6B

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Foto jsem odstranila.

Fotka opravdu není vaše:no:

Suroviny:
víno červené, koření hřebíček, citron, cukr, citron, skořice celá

Přidat fotografie receptu