Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sendvič s filety z Aljašky a fenyklem

Luxusní sendvič s chutnou rybou na vás čeká po následování našeho receptu. Ne zcela tradiční suroviny stojí zato zkombinovat a ochutnat. Věřte, že kapary, ryba a fenykl na máslem ovoněné housce budou prostě delikátní.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

NOWACO NOWACO

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 172 kJ /
997 kcal
Bílkoviny2,78 g
Tuky107,40 g
Vláknina1,30 g
Cholesterol 156 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,41 g
Sacharidy4,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Filety z Aljašky osolíme a opečeme z obou stran na pánvi s olivovým olejem. Krok 2: Okurky nastrouháme nahrubo. Kapary a petržel nakrájíme najemno. Krok 3: Vše smícháme v misce s majonézou a lákem z okurek. Fenykl nakrájíme na tenké plátky a smícháme s olivovém olejem a citronovou šťávou. Osolíme a opepříme dle chuti. Krok 4: Housku opečeme na másle. Krok 5: Poté ji potřeme tatarkou a poklademe filety natrhanými na větší kusy. Na ně položíme fenyklový salátek a přiklopíme druhou polovinou housky.

TIP: Jak připravit rybí filé - oblíbené recepty

Zveřejněno 22. 11. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sendvič s filety z Aljašky a fenyklem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJnnl

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Sendvič s filety z Aljašky a fenyklem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJnnl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-)<3:yes::yes: určitě bych si pochutnala filety i fenykl máme rádi i bez té housky:-K

Filety z Aljašské tresky jsou u nás ve velké oblibě<3Ale v tomto podání určitě ne:-(Uznávám,že každému chutná něco jiného;-)

Suroviny:
houska hamburgerová, fenykl, majonéza, okurky sterilované, lák z okurek, kapary, petržel, máslo, olej olivový, šťáva citronová, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu