Karbanátky z trouby
Karbanátky se dají připravit i dietněji, místo smažení je jednoduše upečte v troubě. Můžete vyzkoušet, jak vám budou chutnat podle tohoto receptu s přidáním čerstvého koriandru. Podávají se jak teplé, tak i studené s chlebem.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 246 kJ / 1 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,66 g |
Tuky | 127,73 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 643 mg |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Výborně chutnají se zeleninou na kyselo, brambory, bramborovou kaší, ale i studené s chlebem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 9 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 12 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 14 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 17 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 3 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 3 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 4 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 5 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 5 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 6 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 9 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 10 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak používat ranou mrkev karotku? Je výtečná v mnoha pokrmech a skvěle se hodí i do moučníků
Jak se daří finalistům Peče celá země: Vojtěch vyprodává kurzy, Tereza frčí na sítích a Roman se naučil důležitou věc
Koriandr je opomíjená zelená bylinka a zároveň koření, které si pomalu nachází cestu i do naší kuchyně
Další recepty
Suroviny: maso mleté, cibule, vejce, koriandr čerstvý, paprika sušená sladká, koření do mletého masa, sůl, sýr tvrdý
Karbanátky z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wGQG
0 názorů