Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Vepřová kotleta je kvalitním druhem vepřového masa a k této úpravě se velice hodí. Určitě vás překvapí výborná chuť omáčky po použitých surovinách. Omáčku můžete zahustit i jemně nastrouhanou syrovou bramborou. Vhodnou přílohou je rýže.
Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 785 kJ / 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,63 g |
| Tuky | 55,10 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 280 mg |
| Sodík | 324 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 21,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmq2
Moje poznámka
Vepřová kotleta ve smetanovo hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmq2
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 21 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 22 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 1 hodinou
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 2 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 3 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 3 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 4 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 6 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová,
cibule,
olej,
hořčice plnotučná,
vývar kuřecí,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (3)