Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na bylinkách s lehkým salátkem

Filety z aljašské tresky připravíte za pár minut. Ochuťte je rafinovaně směsí z olivového oleje a šťávy z více druhů citrusů, navíc přidejte lehounkou zeleninovou oblohu. Pak už si jen vychutnávejte luxusní pokrm.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

NOWACO NOWACO

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 826 kJ /
1 632 kcal
Bílkoviny6,50 g
Tuky160,82 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,25 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Škrabkou na zeleninu uděláme z cukety a bílé ředkve tenké proužky. Cherry rajčata rozpůlíme, little gem rozdělíme na čtvrtky. Krok 2: V misce smícháme 120 ml olivového oleje, šťávu z citronu, pomeranče a limetky. Dle chuti osolíme. Krok 3: Na rozpálené pánvi s olivovým olejem orestujeme tresku z obou stran. Osolíme a opepříme. Krok 4: Nakonec přidáme máslo a tymián. Na talíř servírujeme tresku se salátem posypané najemno nasekanou pažitkou.

Zveřejněno 11. 12. 2023

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na bylinkách s lehkým salátkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2875

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Treska na bylinkách s lehkým salátkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2875

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
treska aljašská, olej olivový, máslo, citron, pomeranče, limetka, cuketa, ředkev, salát, rajče cherry, pažitka, tymián, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu