Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Terina z uzeného kolena

Tuto masovou pochoutku můžeme podávat jako předkrm. Uzené koleno uvaříme, maso obereme a zlehka rozmixujeme spolu s cibulí, solí, pepřem a petrželkou. Poté vytvarujeme váleček, který necháme ztuhnout.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 95 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 60 min

95 min (35 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie143 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Koleno uvaříme a obereme od kosti. Krok 2: Nakrájíme i s kůží a dáme do mixéru. Přidáme cibuli, sůl, pepř, hrst petrželky. Lehce rozmixujeme, ale pozor, ne na kaši. Krok 3: Směs přendáme na potravinářskou fólii, vytvarujeme váleček, zabalíme a utáhneme. Propícháme vidličkou a necháme vychladnout. Pak zabalíme ještě do alobalu a dáme ztuhnout do lednice.

Zveřejněno 27. 1. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Terina z uzeného kolena

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xzyn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Terina z uzeného kolena

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4xzyn

Marie

Suroviny:
koleno vepřové uzené, sůl, pepř mletý, cibule, nať petrželová

Přidat fotografie receptu