Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolová polévka s klobásou a libečkem

Na této výborné syté fazolové polévce si jistě pochutnáte. Bohatou chuť zajistí silný vývar a klobása, krásnou vůni zase aromatický libeček. Polévku na závěr zjemní trocha smetany.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 40 min

75 min (35 min příprava + 40 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 054 kJ /
1 686 kcal
Bílkoviny107,45 g
Tuky27,20 g
Vláknina76,20 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy215,93 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazole namočíme na noc do vody. Druhý den je propláchneme, zalijeme vývarem, osolíme, přidáme bobkový list, libeček a uvaříme. Krok 2: Na oleji nebo na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mouku a usmažíme jíšku. Krok 3: Za stálého míchání ji přidáme do polévky, dále přidáme nakrájenou klobásu, jarní cibulku, nasekanou petrželku, provaříme asi 20 minut a na závěr přilijeme smetanu.

TIP: Jak uvařit fazole

Zveřejněno 29. 1. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová polévka s klobásou a libečkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9vmw

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová polévka s klobásou a libečkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L9vmw

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
fazole bílé, sůl, pepř mletý, bobkový list, libeček, olej, cibule, mouka hladká, klobása, smetana, vývar masový, cibulka jarní, nať petrželová

Přidat fotografie receptu