Rolovaný perníkový chlebíček
Peníkový chlebíček je vlastně závin. Měkounký, kyprý a nádherně voňavý perníkem, skořicí a citronovou kůrou, efektní pro oko našich strávníků. Velice měkký vydrží velmi dlouho, a ani by to nebylo třeba – sníte jej opravdu velice rychle.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 891 kJ / 2 842 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,66 g |
Tuky | 80,28 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 439 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 444,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolovaný perníkový chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPMX
Moje poznámka
Rolovaný perníkový chlebíček
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBPMX
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 10 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 14 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 15 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 6 hodinami
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 7 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 7 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 10 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 11 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 12 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 12 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 15 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 16 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 16 hodinami
Suroviny:
voda,
jogurt bílý,
máslo,
vejce,
cukr,
kakao,
sůl,
kůra citronová,
koření do perníku,
skořice,
mouka žitná chlebová,
mouka polohrubá,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
ořechy,
kůra citronová,
rozinky,
švestky sušené,
lupínky mandlové
Komentáře (4)