Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
Nadýchané, voňavé a skvělým džemem plněné. To jsou vynikající koblihy podle cukráře Josefa Maršálka. Těstu dejte dostatek času vykynout a na smažení se pečlivě připravte. Odměnou vám budou dokonalé bochánky s typickým bílým proužkem.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 61 090 kJ / 14 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,71 g |
Tuky | 1 146,74 g |
Vláknina | 32,50 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 2,94 g |
Sůl | 7,14 g |
Sacharidy | 908,86 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k7pK
Moje poznámka
Vynikající koblihy podle Josefa Maršálka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2k7pK
Nejnovější recepty
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 51 minutami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 3 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Roláda s kopřivami
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 22 minutami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 27 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petule123 před 2 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
lunav1 před 2 hodinami
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
MaKaDuHa před 8 hodinami
Kuřecí vývar
MaKaDuHa před 8 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Yennefer1 před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Antonausprag před 15 hodinami
Bleskový kynutý mazanec
Konsel před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka hrubá,
vejce,
cukr krupice,
rum,
máslo,
mléko,
droždí,
sůl,
olej,
cukr moučkový,
marmeláda
Komentáře (1)