Farmářské bagety
Farmářské bagety jsou upečeny z těsta, ve kterém je 30 % celozrnné mouky. Jsou lehce voňavé kmínem, nadýchané, s křupavou kůrkou a měkkou, pružnou střídou. Jsou vynikající samotné, ničím neobložené, ale velice vhodné jsou především jako příloha k sýru, uzenému masu, utopencům.
Suroviny pro 4 kusy
4kusy
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 151 kJ / 2 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,95 g |
Tuky | 53,04 g |
Vláknina | 17,22 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 360,86 g |
Postup přípravy
Tam bagety nařízneme a necháme vykynout (cca 30-40 minut). Krok 6: Postříkáme je vodou nebo potřeme trochou rozšlehaného vejce s vodou, posypeme celým kmínem a upečeme ve vyhřáté troubě (220 °C / 25-30 minut). Krok 7: Upečené bagetky necháme vychladnout na mřížce.
Zveřejněno 6. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Farmářské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Mvo
Moje poznámka
Farmářské bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82Mvo
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 17 minutami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 10 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 1 minutou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 21 minutami
Plněné ořechy
Handour před 32 minutami
Marokánky III - cukroví
Panova před 57 minutami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 1 hodinou
Kuřecí špízy
Tacek před 1 hodinou
Pečené brambory v troubě
Tacek před 1 hodinou
Makové kytičky
renatamanglova618 před 1 hodinou
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka celozrnna pšeničná,
droždí čerstvé,
voda,
olej,
sůl,
mouka hladká,
vejce,
kmín celý
Komentáře (9)