Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřty plněné pivním sýrem a tymiánem

Každý skvěle upečený kousek nabízí neodolatelnou kombinaci šťavnatých buřtů, které se prolínají s bohatou chutí pikantního, kořeněného pivního sýra a svěžích bylinek tymiánu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie135 kJ /
32 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Buřty podélně nařízneme. Krok 2: Naplníme plátky sýra, plátky česneku a snítkou tymiánu. Krok 3: Dáme do zapékací mísy, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme na 190 °C asi 15-20 minut, až zezlátnou.

TIP: Uzeniny v teplé kuchyni

Zveřejněno 15. 2. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřty plněné pivním sýrem a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYPwG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buřty plněné pivním sýrem a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYPwG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

lenka.janatkova: Přesně tak, děkuji.:-K

Tak to musí být skvělá chuťovka k vychlazenému pivu :-)

Vypadá to lákavě, určitě vyzkouším <3

:-)<3:yes::yes: Upečené vypadají lákavě, tomu bych neodolala :-K

Suroviny:
buřt, sýr pivní, tymián čerstvý, česnek

Přidat fotografie receptu