Přílohové halušky
Pokud potřebujete rychle hotovou a jednoduchou přílohu, nabízíme vám recept na tyto "halušky". Stačí jen tři suroviny a pár minut práce a budete mít přílohu k masu. Hustotu těsta upravíte množstvím přidané mouky podle velikosti vajec.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 565 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,54 g |
Tuky | 16,02 g |
Vláknina | 1,35 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 34,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přílohové halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADM37
Moje poznámka
Přílohové halušky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADM37
Nejnovější recepty
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 9 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Selská omeleta
Přidáno 2. 12. 2024 16:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 2 minutami
Plněné ořechy
Handour před 13 minutami
Marokánky III - cukroví
Panova před 37 minutami
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 46 minutami
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 51 minutami
Kuřecí špízy
Tacek před 1 hodinou
Pečené brambory v troubě
Tacek před 1 hodinou
Makové kytičky
renatamanglova618 před 1 hodinou
Babiččina třená bábovka
EvaCh před 1 hodinou
Suroviny:
vejce,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (1)