Těstoviny s žampiony, klíčky mungo a marinovanou ředkví
K rychlému obědu můžete vykouzlit rychlé vegetariánské těstoviny plné různých chutí, které jim dodá sezamový olej a javorový sirup. Je jen na vás, jestli použijete špagety, nebo třeba rýžové nudle.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 774 kJ / 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,61 g |
Tuky | 2,66 g |
Vláknina | 14,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 953 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 130,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těstoviny s žampiony, klíčky mungo a marinovanou ředkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8JyR
Moje poznámka
Těstoviny s žampiony, klíčky mungo a marinovanou ředkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8JyR
Nejnovější recepty
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 4 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 6 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno před 23 hodinami
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
Přidáno 30. 3. 2025 13:01
Plněná vejce s žervé
Přidáno 30. 3. 2025 12:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 43 minutami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 56 minutami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 58 minutami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 59 minutami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 1 hodinou
Miliónová polévka
Fitulka před 1 hodinou
Hrníčkový mazanec naší babči
kocka20 před 1 hodinou
Těstovinový salát
Maja77 před 1 hodinou
Vídeňské brambory
Nadja před 2 hodinami
Kachní prsa s glazovanými cibulkami
Sahula před 2 hodinami
Suroviny:
těstoviny,
žampióny,
cibule,
pórek,
mrkev,
zelí bílé,
klíčky mungo baby,
chilli paprika čerstvá,
citron,
omáčka sojová,
kurkuma,
olej,
olej sezamový,
sirup javorový,
semínka sezamová
Komentáře (2)