Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 755 kJ / 658 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,94 g |
| Tuky | 23,42 g |
| Vláknina | 6,14 g |
| Cholesterol | 1,03 g |
| Sodík | 1,20 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Játra, šunku a kapii si nakrájíme na proužky, rajče na kousky, cibuli na jemno, česnek na plátky a cibulku na kolečka.
Krok 2: Nakrájená játra posypeme v misce Solamylem, promícháme, na pánev dáme olej a orestujeme cibuli s cibulkou, pak přidáme játra, která orestujeme, pak zalijeme masoxovým vývarem a dusíme. Po chvíli přidáme kapii, za další chvíli rajče.
Krok 3: Když jsou játra měkká osolíme, opepříme, dáme šunku a kysanou smetanu, převaříme. Játra jsou hustá, díky Solamylu a během dušení, pokud se šťáva moc vydusí, můžeme podlít.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm4z
Moje poznámka
Játra se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wm4z
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 13 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 13 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 18 minutami
Dalmatské čufty
Ceesay před 8 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 11 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 13 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 14 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 15 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 15 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 16 hodinami
Tématické fráze:
kureci jatra ze zakysanou smetanou,
játra recept,
játra recepty,
jatra,
játra po tyrolsku,
šunka recept játra,
recept játra s červenou kápií,
florentinska veprova jatra,
řez vepřových jater po tyrolsku,
játra v šunce,
jak upravit srnčí játra,
srnčí játra na cibulce,
játra se solamylem,
recept srdce játra,
játra s kysanou smetanou,
smažená kureci játra v zakysanou smetanou,
játra na cibulce s a kysanou smetanou,
játra,zakysaná smetana,
srnčí játra se sušenými rajčaty,
játra na cibulce s kysanou smetanou
Suroviny:
játra vepřová,
šunka,
kapie červená,
cibule,
cibulka lahůdková,
rajče,
česnek,
smetana zakysaná,
masox hovězí,
solamyl,
pepř,
olej,
sůl
Komentáře (10)