Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí kýta na slanině

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 975 kJ /
1 189 kcal
Bílkoviny102,30 g
Tuky86,00 g
Vláknina0,25 g
Cholesterol 305 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,85 g
Sacharidy1,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso narežeme na plátky, osolíme, okoreníme. Krok 2: Slaninu narežeme na kocky a rozpražíme. Krok 3: Položíme na ňu plátky mäsa, posypeme koriandrom, podlejeme marinádou a prikryté dusíme 30 minút. Krok 4: Potom pridáme narezané lístky byliniek a dusíme, kým nie je mäso mäkké. Krok 5: Podľa potreby podlievame horúcou vodou. Krok 6: Podávame s ryžou.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí kýta na slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BL0W

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí kýta na slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BL0W

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

velmi dobré :-):-p;-):-8:-*:-*:-D:-)):yes:

Janka, sú lepšie tie s tým červeným okrajom, máš úplnú pravdu. Len som chcela zmeniť zase tanier, ale vidím, že sa to neosvedčilo:no: Vrátim sa k tým druhým;-):-D

Tohle miluju,kamarád k tomu dáváještě 2 dcl červeného vína, jenže můžu jedině v restauraci, rodinka prý srnčí, jelení atd papt nebude :-(:-D:yes::yes: Jo a suché to fakt není ;-)

Jéé, ty jsi hodná!! Ty červené, jakoby krajkové jsou lepší;-)

Janka, bez šťavy to určite nie je, podlievaš predsa;-) Ja už kvôli tebe nebudem tie taniere používať:-))

No, můžu si oči vyočit, už na mne řve Láďa, ať jdu na oční:-)) a nevidím nic!:-)) Já jsem dělala z jelena něco podobného a šťáva byla moc dobrá;-)

Janka má, veď podlievame:-D Len na tých tanieroch nie je to dobre vidieť, sú priehľadné.:-D Koľko podleješ, toľko šťavy máš;-);-);-)

Jééjda, kde to jídlo má nějakou šťávu? To musí být k té rýži suché, ne?

Tématické fráze:
nejlepší recepty ze srnčího, srnčí recepty vyskoušené, srnčí recepty, porcování srnce, řízky ze srnčí kýty, recept na srnčí, srnčí zadni, porcování srny, srnčí kýta řízky, recepty na srnci, recepty z laně, srnec recept, recepty srnec, recepty srnčí, recept srnčí, svíčková z laně, laňí maso, laň recepty, pecena srnci kyta, srnec recepty

Suroviny:
kýta srnčí, slanina uzená, sůl, pepř mletý, koriandr, olej, bazalka čerstvá, šalvěj

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu