Chlebíčky s pomazánkou z uzené makrely
Pomazánka z uzené makrely je skvělá volba pokud chcete připravit lehké chlebíčky. Hodí se ale i na opečené tousty nebo na tmavý chléb. Dozdobit můžete podle svých preferencí a chuti, hodí se na ně červená paprika, kyselá okurka i vejce.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 516 kJ / 1 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,76 g |
Tuky | 98,84 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 648 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,32 g |
Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chlebíčky s pomazánkou z uzené makrely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7YM
Moje poznámka
Chlebíčky s pomazánkou z uzené makrely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7YM
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 30 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 13 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 5 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 16 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 16 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 17 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Suroviny:
makrela uzená,
cibule šalotka,
vejce,
šťáva citronová,
hořčice dijonská,
okurky sterilované,
majonéza,
pepř mletý,
sůl,
veka,
okurky sterilované,
slepice,
paprika čerstvá červená,
koriandr čerstvý
Komentáře (4)