Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Velikonoční svátky jsou symbolikou ukončení zimy a novým počátkem života, jara, radostného života. Kromě různých tradic se na Velikonoce také hojně peče. Připravte na sváteční stůl jidáše a vrkoč podle receptu Petry Burianové.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 441 kJ / 4 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 154,54 g |
Tuky | 50,37 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 972 mg |
Sodík | 3,64 g |
Sůl | 8,97 g |
Sacharidy | 877,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
Moje poznámka
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprj1
Nejnovější recepty
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
sůl,
žloutek,
vejce,
cukr krupice,
tuk,
mléko,
kvasnice,
vejce
Komentáře