Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 246 kJ / 1 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,61 g |
Tuky | 168,40 g |
Vláknina | 27,06 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,15 g |
Sacharidy | 49,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoAY
Moje poznámka
Kuřecí perkelt se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoAY
Nejnovější recepty
Polský mazurek
Přidáno před 42 minutami
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 4 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 4 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
Jurin před 36 minutami
Jarní salát s mozzarellou
Suzy8 před 44 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 4 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 5 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 7 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 7 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 8 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 9 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 10 hodinami
Tématické fráze:
kureci perkelt,
kuřecí perkelt s rýží,
slepičí perkelt,
drůbeží perkelt,
zeleninový perkelt,
kuřecí perkelt recept,
kuřecí stehna jako perkelt,
krůtí perkelt se zeleninou,
perkelt s rýží,
kuřecí perkelt v pečený v troubě,
porkelt,
perkelt,
drubezi perkelt recept,
zeleninový perkelt recept,
slepice stehno recept,
kruti perkelt,
perkelt kuřecí,
perkelt ze slepice,
kuřecí perkelt ze stehen,
recepty kuřecí perkelt
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
olej,
mrkev,
celer,
cibule,
lusk paprikový červený,
lusk paprikový,
slanina anglická,
kečup sladký,
víno bílé suché,
vývar drůbeží
Komentáře (1)