Velikonoční nádivka podle Těhotného kuchaře
Velikonoční nádivka je jedním z oblíbených tradičních jarních pokrmů. Říká se jí také hlavička a nikdy nechybí na svátečně vyzdobeném velikonočním stole. Je dokonale nadýchaná, s vůní uzeného masa a se svěže zelenou barvou použitých jarních bylinek.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 965 kJ / 3 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,89 g |
Tuky | 199,58 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 2,48 g |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 254,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Velikonoční nádivka podle Těhotného kuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZyqr
Moje poznámka
Velikonoční nádivka podle Těhotného kuchaře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mZyqr
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 11 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 16 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 19 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 22 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 8 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 10 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 11 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 12 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 12 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 12 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 13 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 13 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
vejce,
kopřivy,
pažitka,
česnek mědvědí,
máslo,
mléko,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (7)