Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky na cibuli, pórku a paprice

Máte rádi rychlá a nenáročná jídla? Tak to jste tu správně. Pánev plná masa a barevné zeleniny, kterou doplňuje lehká rajčatová šťáva. Do směsi můžete zvolit libovolnou zeleninu, a také přidat třeba na pálivosti, je to opravdu jen na vás.

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marie Svarcova Marie Svarcova

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 311 kJ /
552 kcal
Bílkoviny46,57 g
Tuky31,00 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 257 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy19,14 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, cibuli na měsíčky, česnek na plátky, pórek na kolečka a papriku na proužky. Krok 2: Maso osolíme, opepříme, v hluboké rozehřáté pánvi opečeme ze všech stran. Přidáme cibuli a restujeme dosklovita, snížíme stupeň tepla. Krok 3: Přidáme česnek, papriku sladkou, promícháme a podlijeme vývarem nebo vodou. Poté přidáme pórek a papriku bílou, dle potřeby podléváme a přidáme paprikovou pastu z tuby, 1 lžíci majonézy. Vše mícháme a provaříme do potřebné hustoty. Krok 4: Podáváme s různě upravenými bramborami a můžeme doplnit salátem dle chuti.

TIP: Nejoblíbenější bramborové přílohy

Zveřejněno 6. 4. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky na cibuli, pórku a paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kW7K

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky na cibuli, pórku a paprice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kW7K

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

vasek.ku: :-) Děkuji za komentář, prostě jsem to jednou ochutnala a bylo to moc dobré (třeba i k restovaným játrům), Nenutím to ale chce to jen zkusit a buď chutná nebo ne o tom to vaření je.
V podstatě je jedno jestli se dá třeba tatarka na brambory nebo majonéza vmíchá. :-K Přeji krásný a pohodový den .

Věřím, že to může být dobré, ale proč se do té směsi dává ta majonéza? jaký to má mít smysl? Upozorňuji, že nerejpu, jenom se ptám. Majonézu totiž používám ve "studené" formě a takhle to čtu poprvé.

Moanka: :-) Děkuji za komentář, bylo to dobré ale ta fotka tedy děs. :-K Měj se moc hezky :-K;-)

To bych si dala. <3 Ukládám si… :-K

Anna Kocikova: :-)dě:kuji :-K hezký vešer

:-Q:yes::-K

iroot: :-) Moc děkuji za komentář i za informaci, to jsem vůbec netušila ani neznám i když do bramboráku také dávám některou směs neznám ten název. Přeji krásný den

Marie Svarcova: Díky za recept, sháněl jsem recept na Drahanskýho ježka, nesehnal, ale tento mi přijde velice podobný, vyzkouším. Drahanský ježek je vepřová směs v napůl přeloženém bramboráku.

Lucie1001: :-):-K

Děkuji za info, podívám se po tom, recept bych ráda zkusila. Hezký večer preju. :-K

Lucie1001: :-) Děkuji za komentář - To jsou pasty v tubách (Lidl, a jiné řetězce) mají rajčatové (mnohem chutnější než protlak a může se odebrat bez problému množství jaké je třeba i jen malou lžičku) papriková pasta je pod názvem Červené zlato - buď pálivé (hodně ostrá) nebo lahůdkové , moc dobré. Tuby jsou poznar podle červené barvy a jsou hned vedle protlaků . :-K Přeji krásný zbytek dne.

Prosím Vás, co je to papriková lahůdková pasta? To vůbec neznám..

Suroviny:
kýta vepřová, sůl, pepř mletý, olej, cibule, česnek, koření paprika maďarská, vývar masový, pórek, paprika čerstvá bílá, majonéza,

Přidat fotografie receptu