Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová pečeně s barevnou nádivkou

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Casimanta

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 166 kJ /
2 669 kcal
Bílkoviny217,00 g
Tuky200,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 3,72 g
Sůl9,00 g
Sacharidy0,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové plát masa naklepeme, posypeme zeleninou: cibulí, česnekem, hráškem, nakrájenou paprikou, na to dáme nastrouhaný sýr, na který položíme 2 ostřejší párky. Přehneme a vše obalíme anglickou slaninou. Krok 2: Dáme péct do trouby na 180°C na 50 min. Podáváme s bramborem nebo si studené s chlebem.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně s barevnou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XoKo

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřová pečeně s barevnou nádivkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XoKo

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
vepřová pečeně, vepřová pečeně recepty, vepřové maso s nádivkou, plněná vepřová pečeně, vepřová kýta s nádivkou, nádivka do vepřového masa, veprova pecene plnena, vepřová pečeně s anglickou slaninou, vepřová pečeně s anglickou slaninou, debrecínská pečeně, debrecínská vepřová pečeně, veprova pecene plnena nadivkou, vepřová pečeně se slaninou, pečeně s nádivkou, pečeně vepřová, vepřové pečeně, vepřová panenka s nádivkou top recepty, vepřová kýta pečeně se slaninou, kýta s nádivkou, vepřová debrecínská pečeně

Suroviny:
maso vepřové, slanina anglická, cibule, česnek, hrášek, paprika čerstvá červená, sýr, párky

Přidat fotografie receptu