Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso v pórku

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

HankaPu HankaPu

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 491 kJ /
595 kcal
Bílkoviny100,73 g
Tuky18,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 363 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi na trošce oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a staročeské koření a chvíli restujeme. Krok 2: Když je maso měkké přidáme nakrájený pórek, rajčátka rozkrájená na čtvrtky a úplně poslední přidáme fazole, které jsme propláchli ve studené vodě. Krok 3: Opatrně vše promícháme, dochutíme podle potřeby a podáváme s bramborami nebo chlebem.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso v pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rZG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mleté maso v pórku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1rZG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

tejaja: Muj nazor tez. Vybrat koreni jake chci a s mirou. Pro me tady v Kanade je Montreal Steak Spice; je to vyborna smes koreni nejen na steaky, ale i do mleteho masa, davam to ke konci i do hovezi polevky, na kotlety, atd... Je pomerne nahrubo mlete. Taky mam Montreal Chicken Spice, to je smes koreni na kurata s pridanou paprikou. Bez techto dvou koreni bych se neobesla.:-)

MilaH: :-KMyslím, že keď niečo z toho vynecháš, a množstvá si prispôsobíš podľa svojej chuti, tak sa nič nestane.

tejaja: Ano nasla jsem to na internetu, ale je tam toho tolik, ze se mi to ani nechce verit. Kmin 45%, majoranka, bobkovy list, cibule, paprika, pepr, nove koreni, muskatovy kvet (ja mam jen orisek), zazvor, koriandr, skorice, sul. Neni napsano kolik ceho, krome tech 45% kminu. Kdyz dam smazit celou cibuli, nemusim uz snad davat susenou? A toho kninu se mi zda trochu moc, i kdyz ho miluji.
Ale mockrat dekuji za odpoved a za to mas dalsi bodik!!:-K:yes:

Co obsahuje staroceske koreni?? To tu v Kanada bohuzel nesezenu, musela bych si ho sama namixovat. Jinak davam bodik<3, protoze s mletym masem se da hodne varit. :yes:

U nás mleté maso frčí celkem často:-)je to zajímavý receptík,který určitě vyzkouším:-KBodík je na cestě+:yes:

:yes::yes:

tak tohle se mi hodně líbí, dobrá rychlovka, vyzkouším:yes:

Tématické fráze:
mlete maso porek, mleté maso recepty, mlete maso s porkem, recepty z mletého masa, vaření a recepty mletá masa, mleté maso s bramborami, mleté maso s s porkem, pórek recepty, mleté maso a pórek, pórek mleté maso, recepty s mletým masem, porek s mletým masem, recept mlete maso a porek, co s mletým masem, mleté a pórek, mlete maso, recepty z pórku, recept mleté maso porek, mleté maso recept, mlete s pórkem

Suroviny:
maso hovězí mleté, maso vepřové mleté, pórek, fazole červené, cibule, koření staročeské, olej, rajče cherry

Přidat fotografie receptu