Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Jemnou a krémovou bramboračku si jistě oblíbíte. Na její základ nejprve uvaříme silný kuřecí vývar. Z brambor, bylinek a smetany pak vykouzlíte dokonalou polévku na každý den. Při servírování ozdobte talíř s polévkou orestovanými hříbky.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 956 kJ / 1 423 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,08 g |
Tuky | 94,40 g |
Vláknina | 24,40 g |
Cholesterol | 283 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 107,37 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9J5g
Moje poznámka
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9J5g
Nejnovější recepty
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno před 10 hodinami
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno před 10 hodinami
Jahodový kakaový tunel
Přidáno před 10 hodinami
Ředkvičkový salát
Přidáno před 11 hodinami
Koláč s rebarborou a pudinkem
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové placky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi s kuřecím masem zapečené s hořčičnou smetanou
KetyHu před 8 hodinami
Nadýchaný perník
eva.slivova před 8 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
lackulka před 8 hodinami
Vázané koláčky nekynuté
Hanulka@ před 10 hodinami
Mrkvovo - kefírové muffiny (hrnkové)
Iwana666 před 10 hodinami
Nejrychlejší tvarohový koláč
Mondik před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Klarina. před 11 hodinami
Vanilková zmrzlina
Ennia před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
bartka_47 před 11 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Sarinkad před 13 hodinami
Suroviny:
brambory,
cibule,
smetana,
máslo,
houba hřib,
vývar kuřecí,
majoránka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
skelet kuřecí,
cibule,
mrkev,
pórek,
petržel,
tymián,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl
Komentáře (3)