Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cordon bleu z tousťáku

Fenomén nejen české gastronomie je rozhodně sýrem a šunkou plněná, dozlatova usmažená, kuřecí kapsa. V našem podání však máme návod, jak si tuto pochutinu připravit z toustového chleba. Obalený ve strouhance z kukuřičných lupínků jej pak necháme zapéct v horkovzdušné fritéze.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 828 kJ /
915 kcal
Bílkoviny69,35 g
Tuky29,70 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 170 mg
Sodík 3,32 g
Sůl8,15 g
Sacharidy89,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Toustový chléb rozválíme válečkem a ze středu vykrojíme kolečko. Krok 2: Na vykrojené kolečko poklademe kousky sýra, plátek šunky a zase sýr. Přiklopíme dalším vykrojeným kolečkem z plátku chleba. Krok 3: Nachystaný toust obalíme ve vajíčku a poté ve strouhance z kukuřičných lupínků. Krok 4: Propečeme dozlatova v horkovzdušné fritéze.

TIP: Desatero na téma horkovzdušná fritéza

Zveřejněno 9. 5. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cordon bleu z tousťáku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4Q3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cordon bleu z tousťáku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4Q3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
chléb toustový, šunka od kosti, sýr, vejce, lupínky kukuřičné

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu