Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cordon bleu z tousťáku

Fenomén nejen české gastronomie je rozhodně sýrem a šunkou plněná, dozlatova usmažená, kuřecí kapsa. V našem podání však máme návod, jak si tuto pochutinu připravit z toustového chleba. Obalený ve strouhance z kukuřičných lupínků jej pak necháme zapéct v horkovzdušné fritéze.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 828 kJ /
915 kcal
Bílkoviny69,35 g
Tuky29,70 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 170 mg
Sodík 3,32 g
Sůl8,15 g
Sacharidy89,75 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Toustový chléb rozválíme válečkem a ze středu vykrojíme kolečko. Krok 2: Na vykrojené kolečko poklademe kousky sýra, plátek šunky a zase sýr. Přiklopíme dalším vykrojeným kolečkem z plátku chleba. Krok 3: Nachystaný toust obalíme ve vajíčku a poté ve strouhance z kukuřičných lupínků. Krok 4: Propečeme dozlatova v horkovzdušné fritéze.

TIP: Desatero na téma horkovzdušná fritéza

Zveřejněno 9. 5. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cordon bleu z tousťáku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4Q3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cordon bleu z tousťáku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1w4Q3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
chléb toustový, šunka od kosti, sýr, vejce, lupínky kukuřičné

Přidat fotografie receptu