Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naložené ředkvičky

Křupavé plátky ředkviček naložené ve sladko-slano-kyselém nálevu ze zázvoru, octa a sójové omáčky se skvěle hodí například do bulky s trhaným masem. Vychutnat si je ale můžeme i jen tak.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby chladnutí a naložení

20 min (10 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby chladnutí a naložení)

15. 5. 2024 21:05

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 636 kJ / 630 kcal
Bílkoviny2,22 g
Tuky0,03 g
Vláknina4,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 913 mg
Sůl2,17 g
Sacharidy152,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ředkvičky jsou lehce pikantní podle toho, kolik dáme pepře. Chuť nálevu by měla být výrazná, sladko, slano, kyselá. Krásně zvláční a přitom zůstanou křupavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 5. 2024 08:54

:-)<3:yes::yes: Určitě zkusím, je to dobrý nápad i recept. :-K

Bayta (moderátorka)

15. 5. 2024 21:51

K tomu trhanému masu to je výborný nápad :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: ředkvičky, ocet, voda, cukr krupice, omáčka sojová, zázvor, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Naložené ředkvičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Z7n

Naposledy jste si prohlédli