Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Játra patří mezi snadno dostupnou surovinu a pokrm minutkové přípravy, u kterého platí, že méně je více. K játrům stačí přidat cibulka, slanina a pórek. Takhle vynikne jednotlivě každá chuť, kterou doplní ještě rozmarýn a kapka sherry.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
Tuky | 51,35 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,44 g |
Sacharidy | 24,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5NA
Moje poznámka
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5NA
Nejnovější recepty
Kořeněné cukroví
Přidáno před 22 minutami
Vánoční stromečky
Přidáno před 2 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 3 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 5 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 6 hodinami
Roláda Alžírská káva (světlá)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 1 hodinou
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 3 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 16 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 17 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 17 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 18 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 18 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 19 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
sádlo,
špek,
cibule,
pórek,
rozmarýn,
pasta rajčatová,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
sherry,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)