Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Játra patří mezi snadno dostupnou surovinu a pokrm minutkové přípravy, u kterého platí, že méně je více. K játrům stačí přidat cibulka, slanina a pórek. Takhle vynikne jednotlivě každá chuť, kterou doplní ještě rozmarýn a kapka sherry.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 848 kJ / 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,24 g |
Tuky | 51,35 g |
Vláknina | 7,42 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 5,44 g |
Sacharidy | 24,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5NA
Moje poznámka
Rozmarýnová kuřecí játra na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5NA
Nejnovější recepty
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti
Přidáno před 13 hodinami
Hrášková pomazánka s Lučinou
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční nádivka s kopřivami
Přidáno před 23 hodinami
Velikonoční minizákusky
Přidáno před 23 hodinami
Obložené vejce
Přidáno 19. 4. 2025 22:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasické palačinky
Coolbins před 1 hodinou
Argentinská křídla
wimra před 1 hodinou
Kuře na paprice s hráškem
Moanka před 1 hodinou
Gnocchi s brokolicí, nivou a zakysanou smetanou
Vacice93 před 9 hodinami
Velikonoční beránek
Praizlerka před 10 hodinami
Babiččina třená bábovka
Atata27 před 10 hodinami
Mini Pavlova
bousovka před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
zujara14 před 11 hodinami
Sloní žrádlo
Kamiku před 12 hodinami
Suroviny:
játra kuřecí,
sádlo,
špek,
cibule,
pórek,
rozmarýn,
pasta rajčatová,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
sherry,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)