Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Tento pokrm je ideální jako rychlý a lehký oběd. Drobné těstoviny podáváme se směsí orestovaných krevet, sušených rajčat, hrášku a oliv. Abychom dodali jídlu pikantnost, přidáme chilli papričku dle naší chuti.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 892 kJ / 1 647 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,88 g |
Tuky | 40,77 g |
Vláknina | 23,35 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 853 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 235,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY2jQ
Moje poznámka
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY2jQ
Nejnovější recepty
Vánoční stromečky
Přidáno před 9 minutami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 4 hodinami
Ovocný Pavlova dort
Přidáno před 12 hodinami
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 1 hodinou
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 14 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 15 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 15 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 15 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 15 hodinami
Dušená krkovice na cibuli, rajčatové pastě a medu
Juliekohoutova před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Adaas před 17 hodinami
Hráškový krém
Bibi11 před 17 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Otazoubek před 18 hodinami
Suroviny:
těstoviny tarhoňa,
voda,
sůl,
olej olivový,
olej olivový,
cibule červená,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
rajče sušené,
vývar masový,
krevety,
hrášek,
olivy,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
petrželka,
parmazán
Komentáře (4)