Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chalupářské fazole s klobásou a vejcem

Chalupářské fazole s klobásou a vejcem jsou vydatným a chutným pokrmem. Toto jednoduché a syté jídlo kombinuje jemně vařené fazole, pikantní klobásu a dokonale upravená vejce, což dohromady vytváří lahodnou kombinaci chutí.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 919 kJ /
459 kcal
Bílkoviny21,42 g
Tuky29,81 g
Vláknina6,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy23,87 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme uvařené fazole, mletou papriku, sůl a pepř. Krok 2: Promícháme, přidáme protlak, kečup, prolisovaný česnek, oregano a vývar. Krok 3: Podáváme s opečenou klobásou, volským okem a chlebem.

TIP: Dokonalá sázená vejce neboli volská oka - nejlepší postup

Zveřejněno 31. 5. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chalupářské fazole s klobásou a vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Z65

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Chalupářské fazole s klobásou a vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2Z65

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-)<3:yes::yes: u nás také velmi oblíbené jídlo :-K

Moc dobrá kombinace. Někdy přidávám vařené vejce.

Suroviny:
fazole bílé, fazole červené, cibule, olej, sůl, pepř mletý, česnek, paprika sušená uzená, protlak, kečup pikantní, vývar masový, koření oregáno, klobása, vejce

Přidat fotografie receptu