Utopenci dle Borease
Utopenci jsou připomenutím slávy českých hospůdek a dobrot zde podávaných. Kvalitní, dobře proleželý špekáček s cibulí, okurkou a feferonkou, vytažený ze sladkokyselého nálevu. K tomu chléb a sklenice piva - to nemá chybu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 257 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,02 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 70,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Utopenci dle Borease
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ2OG
Moje poznámka
Utopenci dle Borease
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJ2OG
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 25 minutami
Barevná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 4 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 4 minutami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 28 minutami
Rychlý kefírový beránek
Suzy8 před 53 minutami
Jablkový koláč litý na plech
Panova před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
Petule123 před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 3 hodinami
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 4 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 4 hodinami
Suroviny:
špekáček,
cibule,
okurky sterilované,
feferonka,
voda,
ocet,
koření nové koření,
pepř černý,
cukr,
sůl
Komentáře (2)