Polévka BORŠČ
Tradiční polévkou ruské a ukrajinské kuchyně je bezesporu boršč. Dobře okořeněná polévka z červené řepy, třemi druhy masa, plná zelí a zeleniny je opravdu hutná a oplývá spoustou různých chutí.
Suroviny pro 12 porcí
12porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 370 kJ / 2 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,02 g |
Tuky | 99,53 g |
Vláknina | 16,94 g |
Cholesterol | 560 mg |
Sodík | 11,11 g |
Sůl | 27,12 g |
Sacharidy | 28,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka BORŠČ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY212
Moje poznámka
Polévka BORŠČ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY212
Nejnovější recepty
Treska s květákovým pyré
Přidáno před 14 minutami
Kořeněné cukroví
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční stromečky
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové linecké koláčky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červené řepy s rajčaty a pohankou II.
Přidáno před 6 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Kratochvilka před 3 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Papaja5 před 1 hodinou
Masové koule v kari omáčce
ricci před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
Kava 2 před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
mamina58 před 4 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
Noumik před 17 hodinami
Peřinková buchta s pudinkem
Lili. před 18 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Lili. před 18 hodinami
Výborná vánočka z domácí pekárny
Eddie122 před 19 hodinami
Francouzské bagety
Eddie122 před 19 hodinami
Suroviny:
maso vepřové,
maso kuřecí,
maso uzené,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
zelí hlávkové,
zelí kysané,
řepa červená,
olej,
sůl,
česnek granulovaný,
kmín drcený,
majoránka,
paprika sušená sladká,
citronka,
voda
Komentáře