Marinované kuřecí stehno
Šťavnatá kuřecí stehna, marinovaná v dobře ochucené marinádě, upečeme a podáváme se šťouchanými bramborami a smaženou cibulkou podlité výpekem. Tento jednoduchý oběd si jistě oblíbíte i vy.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 605 kJ / 623 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,19 g |
| Tuky | 28,00 g |
| Vláknina | 12,56 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 2,40 g |
| Sůl | 6,42 g |
| Sacharidy | 61,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované kuřecí stehno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprBR
Moje poznámka
Marinované kuřecí stehno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprBR
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 13 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 13 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 13 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 13 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 14 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 15 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 15 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 16 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 17 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
paprika sušená sladká,
máslo,
jogurt bílý,
sůl,
pepř mletý,
hořčice plnotučná,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
olej olivový,
paprika sušená sladká,
šťáva citronová,
cukr,
chilli,
česnek
Komentáře (3)