Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené papriky k masu

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 348 kJ /
1 039 kcal
Bílkoviny52,81 g
Tuky25,48 g
Vláknina23,54 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,75 g
Sacharidy139,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky nastrúhame na hrubo, pridáme rascu, osolíme, vmiešame prelisovaný cesnak a na oleji opekáme za stáleho miešania asi 10 min. Odstavíme z ohňa a vmiešame do zemiakov syr. Krok 2: Papriky rozrežeme po dĺžke na polovice, vyčistíme a naplníme zemiakmi. Krok 3: Plech jemne potrieme olejom, poukladáme plnené papriky a zapečieme do zlata.
Podávame teplé alebo studené ako prílohu k mäsu.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené papriky k masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W7Vn

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pečené papriky k masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W7Vn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Komentáře (1)

To je krásny recept:-K:yes:Hneď si zapíšem a urobím,práve som rozmýšlala čo s toľkou paprikou:-//:-))

Tématické fráze:
pecene papriky, pečené papriky v oleji, pečená paprika, pasta z pecenych paprik, papriky pečené, pečené papriky jako příloha, pasta z pečené papriky, papriky k masu, papriková příloha k masu, paprika jako příloha, pečená paprika v oleji, recepty pečené papriky, pečená masa, pečené maso příloha, pecene papriky priloha, pecene maso s paprikou, recepty brambory, spenat, maso, příloha k masu z paprik, recept na papriky jako příloha k masu, pečené papriky na oleji

Suroviny:
paprika čerstvá červená, brambory, česnek, olej, kmín celý, sýr nastrouhaný, sůl

Přidat fotografie receptu