Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová krkovička na portském Tawny

Pěkně prorostlá a šťavnatá krkovička marinovaná v chutné marinádě ochucené portským vínem vám jistě zachutná. Po marinování ji krátce osmažíte a ze zbylé marinády připravíte jednoduchou omáčku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min bez doby marinování

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava, bez doby marinování)

23. 6. 2024 09:50

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 246 kJ / 1 015 kcal
Bílkoviny3,54 g
Tuky100,59 g
Vláknina3,04 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,06 g
Sůl4,90 g
Sacharidy23,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: krkovice vepřová, hořčice, kečup sladký, ocet jablečný, olej, pepř mletý, chilli, sůl, omáčka sojová, koření gyros, česnek, olej

TopRecepty.cz

Vepřová krkovička na portském Tawny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AD15z