Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jahodová roláda z piškotů

Letní, nepečená a svěží roláda jen z pár surovin, co zvládne připravit i úplný začátečník. Vychutnejte si tuto jahodovou roládu se šlehačkovým krémem, kde těsto suplují sladké dlouhé piškoty. Nejlépe pak chutná vychlazená.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min bez doby chlazení

30 min (30 min příprava, bez doby chlazení)

Suroviny pro 1 kus

1kus

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 050 kJ /
729 kcal
Bílkoviny6,00 g
Tuky75,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 75 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy7,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nejprve vyšleháme smetanu s vanilkovým cukrem do hladkého krému. Krok 2: Jahody očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Krok 3: Nachystáme arch pečicího papíru, na ten dáme potravinářskou fólii a na ni naskládáme vrstvu plátků jahod. Následuje vrstva piškotů namočených v mléce, které ještě potřeme jahodovou marmeládou a poté naneseme šlehačkový krém. Dozdobíme pár jahodami. Krok 4: Roládu opatrně srolujeme a dáme chladit do lednice nejlépe přes noc.

Zveřejněno 8. 7. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodová roláda z piškotů

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31wWQ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jahodová roláda z piškotů

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31wWQ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
jahody čerstvé, piškoty dlouhé, smetana ke šlehání, piškoty, cukr vanilkový, jahodová marmeláda

Přidat fotografie receptu