Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlý segedín v elektrickém tlakovém hrnci

Segedín je jedním z nejoblíbenějších druhů gulášů. Najdeme v něm kousky masa restované na paprice a kmínu, které doplníme křupavým zelím a jemnou zakysanou smetanou. Jeho přípravu si pak můžeme urychlit vařením v tlakovém hrnci.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

25. 6. 2024 15:21

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 600 kJ / 1 338 kcal
Bílkoviny141,00 g
Tuky74,37 g
Vláknina4,23 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 526 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy25,34 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, cibule, olej, mouka hladká, zelí kysané, paprika sušená sladká, kmín mletý, sůl, pepř mletý, bobkový list, koření nové koření, vývar masový, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Rychlý segedín v elektrickém tlakovém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zpXZ8