Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 448 kJ / 824 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,00 g |
| Tuky | 38,60 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,60 g |
| Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso opékáme na trošce oleje tak dlouho, až se od sebe začne oddělovat.
Krok 2: Přilijeme boloňskou omáčku, zcezené lečo, kečup a asi 10 minut provaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem.
Krok 3: Bagetky přepůlíme, každou půlku ještě podélně rozřízneme a naskládáme je vedle sebe na plech, vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Poklademe masovou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200°C zapéct asi na 10 minut.
Krok 5: Vyjmeme z trouby a každý kousek bagetky posypeme promíchanou směsí z nastrouhaného eidamu, koleček pórku a proužků kapie.
Krok 6: Ještě zapečeme dozlatova.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Moje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 4 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 6 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 39 minutami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 1 hodinou
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 1 hodinou
Výborné lasagne
1.Ditouche před 2 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 2 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 3 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 4 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 4 hodinami
Citronová buchta s tvarohem
romanka1009 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapekanky,
zapékanky recept,
zapekanky - tecept,
zapekanky recepty,
zapekanka,
tvarohova zapekanka,
recept zapekanky,
recept na zapekanky,
zapikanky,
zapékanka recept,
mleté maso recepty do trouby,
zapekanki,
příprava zapékanky,
zapekanky top recepty,
braun kuchařka,
zapékanka bageta,
cuketová zapékanka,
recepty zapekánky,
zapekanek,
zapjekanky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
omáčka boloňská,
lečo,
kečup sladký,
olej,
bageta,
sýr eidam,
pórek,
kapie červená
Komentáře (8)
Je třeba hotovou omáčku rozmixovat ponorným mixérem. Už jsem to připsala...