Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 448 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,00 g |
Tuky | 38,60 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,60 g |
Sacharidy | 33,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso opékáme na trošce oleje tak dlouho, až se od sebe začne oddělovat.
Krok 2: Přilijeme boloňskou omáčku, zcezené lečo, kečup a asi 10 minut provaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem.
Krok 3: Bagetky přepůlíme, každou půlku ještě podélně rozřízneme a naskládáme je vedle sebe na plech, vyložený pečicím papírem.
Krok 4: Poklademe masovou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200°C zapéct asi na 10 minut.
Krok 5: Vyjmeme z trouby a každý kousek bagetky posypeme promíchanou směsí z nastrouhaného eidamu, koleček pórku a proužků kapie.
Krok 6: Ještě zapečeme dozlatova.
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Moje poznámka
Zapékanky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Yv8W
Nejnovější recepty
Špízy s ovesnými vločkami
Přidáno před 9 hodinami
Americké lívance
Přidáno před 13 hodinami
Ledvinky na smetaně
Přidáno před 14 hodinami
Bylinkový věnec
Přidáno před 15 hodinami
Čokoládové bulky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové odřezky s fenyklem a cibulí
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny kynuté buchty
Sirenis před 4 hodinami
Mřížkovaný tvarohovo-rumový koláč
Evculina84 před 5 hodinami
Domácí zázvorový sirup
vaclavlouzecky před 5 hodinami
Ovar a sulc
SILAROVA.L před 6 hodinami
Řezy s Vitacitem
KachnaM před 6 hodinami
Květák s hráškem na paprice
michael_cook23 před 7 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Huhla007 před 7 hodinami
Biskupský chlebíček II
lili před 7 hodinami
Zemlbába - žemlovka
Petissek před 9 hodinami
Tématické fráze:
zapekanky,
zapékanky recept,
zapekanky - tecept,
zapekanky recepty,
zapekanka,
tvarohova zapekanka,
recept zapekanky,
recept na zapekanky,
zapikanky,
zapékanka recept,
mleté maso recepty do trouby,
zapekanki,
příprava zapékanky,
zapekanky top recepty,
braun kuchařka,
zapékanka bageta,
cuketová zapékanka,
recepty zapekánky,
zapekanek,
zapjekanky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
omáčka boloňská,
lečo,
kečup sladký,
olej,
bageta,
sýr eidam,
pórek,
kapie červená
Komentáře (7)