Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové kostky na žampionech a mrkvi v pomalém hrnci

Pomalý hrnec nám pomůže připravit dobrá jídla bez větší námahy a hodin strávených u plotny. Nakrájené maso do něj stačí jen vložit, okořenit, přidat zeleninu a zalít vývarem. O ostatní se již postará pomalý hrnec.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 255 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 240 min

255 min (15 min příprava + 240 min tepelná úprava)

25. 6. 2024 20:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie5 501 kJ / 1 315 kcal
Bílkoviny178,52 g
Tuky39,54 g
Vláknina28,78 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 760 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy46,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

před 14 hodinami

Marie Svarcova: Bayta: Moc děkuji:-KJsem ráda,že se vám recept líbí:-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

26. 6. 2024 08:22

:-)<3:yes::yes: pěkně jsi uvařila :-K

Bayta (moderátorka)

25. 6. 2024 21:28

Pěkný recept, určitě vyzkouším :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, žampióny, mrkev, vývar masový, pepř mletý, sůl, kmín drcený, zázvor sušený, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Vepřové kostky na žampionech a mrkvi v pomalém hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M8143