Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra s hráškem a fazolkami

Drůbeží játra jsou levná, dobrá a plná vitamínů. Připravíme je velmi snadno. V kombinaci se zelenými fazolovými lusky a hráškem budou na talíři vypadat pěkně a chutnat ještě lépe. Použít můžeme játra kuřecí nebo kachní.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

davidstaufcik

Snadný

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 421 kJ /
1 296 kcal
Bílkoviny105,25 g
Tuky61,91 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 2,59 g
Sůl6,10 g
Sacharidy64,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Játra očistíme, odblaníme a nakrájíme. Krok 2: Rozpálíme olej, vložíme do něj játra a přidáme kari, pepř a kmín. Restujeme asi 10 minut. Krok 3: Pak přidáme sójovou omáčku, fazolové lusky a hrášek. Podlijeme troškou vody nebo drůbežího vývaru a vaříme asi 20 minut. Krok 4: Nakonec směs dochutíme opatrně solí, sójová omáčka je dost slaná. Krok 5: Podáváme s těstovinami, promíchané s petrželovou natí, s rýží nebo bramborovou kaší.

TIP: Jak připravit játra

Zveřejněno 27. 6. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra s hráškem a fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ZGV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Drůbeží játra s hráškem a fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ZGV

Marie

Komentáře (1)

:-)<3:yes::yes: Pěkný recept a krásná prezentace :-K

Suroviny:
játra kuřecí, hrášek, lusky fazolové, olej, koření kari, omáčka sojová, pepř mletý, sůl, kmín drcený, nať petrželová, vývar drůbeží

Přidat fotografie receptu