Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží játra s hráškem a fazolkami

Drůbeží játra jsou levná, dobrá a plná vitamínů. Připravíme je velmi snadno. V kombinaci se zelenými fazolovými lusky a hráškem budou na talíři vypadat pěkně a chutnat ještě lépe. Použít můžeme játra kuřecí nebo kachní.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 6. 2024 18:02

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 421 kJ / 1 296 kcal
Bílkoviny105,25 g
Tuky61,91 g
Vláknina29,95 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 2,59 g
Sůl6,10 g
Sacharidy64,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 6. 2024 06:57

:-)<3:yes::yes: Pěkný recept a krásná prezentace :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: játra kuřecí, hrášek, lusky fazolové, olej, koření kari, omáčka sojová, pepř mletý, sůl, kmín drcený, nať petrželová, vývar drůbeží

TopRecepty.cz

Drůbeží játra s hráškem a fazolkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2ZGV