Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí perkelt

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 295 kJ /
549 kcal
Bílkoviny102,83 g
Tuky2,87 g
Vláknina7,88 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy25,12 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso narežeme na kocky. Na oleji opražíme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso, orestujeme, vsypeme mletú papriku, premiešame, zalejeme horúcou vodou a dusíme 30 minút. Krok 2: Vydusíme na tuk, zaprášime múkou, zalejeme vodou, vložíme narezanú papriku a paradajku a dodusíme do mäkka. Podávame s nokami alebo zemiakmi.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí perkelt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/59PA

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí perkelt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/59PA

Marie

Komentáře (8)

tejaja:Už je pod pokličkou a pomalinku se vaří,to bude zítra mňamka!
Dneska polovička vykostila srnčí plecko uvařila vývar ze zbytků a kostí a nakrájela masíčko.Jááák byl usilovný, kvůli tvému srnčímu perkeltu !:-);-)

Georgehradec: Bez papriky to nebude perkelt;-)

Georgehradec:Bez aspoň sladké papriky to nebude dobré!

Georgehradec 12. 5. 2014 15:12
Zítra to udělám. Mám kus srnečka, vynechám papriku, nahradím ji žampiony a bude vymalováno. Přílohu zvolím těstoviny. Mějte se báječně!:-8

Veronika.Hrozna: Ďakujem za fotku aj komentár, som rada, že si to vyskúšala a chutilo:-8;-)

Výborný dnešní oběd ,recept prověřen. Dle naší chuti jsem nakonec přidala tři malé stroužky prolisovaného česneku ,ale bez něj to bude také bašta.
Foto přidáno !

:-O, dooobře to vypadá!!:yes:

Zvěřinu u nás milujeme a děláme poměrně často,takže tento recept hodnotím boďku a uvařím:-p

Tématické fráze:
pecena srnci zebra, pečené srnčí maso, srnci zebra, srnci zebra pecena, srnčí maso pečené, perkelt ze zvěřiny, srnčí žebra recepty, perkelt ze srnčího masa, srnčí žebro, recepty pečené srnčí maso, perkelt recept, perkelt, perkelt z srnciho masa, srnčí kotleta recept, srnčí perkelet, srncí zebra recept, pečené srnčí žebro, pečené srnčí, srnčí, zvěřina srnčí žebra recept

Suroviny:
maso srnčí, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, sůl, pepř mletý, mouka hladká, paprika čerstvá červená, rajče, olej

Přidat fotografie receptu