Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnové zelí s cuketou

Jako alternativu k zelí můžeme použít dobrou dušenou směs strouhané cukety a kedlubny. Ochutíme ji kmínem a zahustíme bramborou. Díky tomu není nutné používat žádnou mouku. Podáváme s bramborami.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

3. 7. 2024 21:30

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie505 kJ / 121 kcal
Bílkoviny5,58 g
Tuky0,33 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy20,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kedlubna, cuketa, cibulka, pórek, vývar zeleninový, kmín drcený, sůl, brambory, olej

TopRecepty.cz

Kedlubnové zelí s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yLBZ