Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kedlubnové zelí s cuketou

Jako alternativu k zelí můžeme použít dobrou dušenou směs strouhané cukety a kedlubny. Ochutíme ji kmínem a zahustíme bramborou. Díky tomu není nutné používat žádnou mouku. Podáváme s bramborami.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

poslirecept poslirecept

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 25 min

30 min (5 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie505 kJ /
121 kcal
Bílkoviny5,58 g
Tuky0,33 g
Vláknina8,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy20,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji orestujeme nasekanou cibulku a pórek. Krok 2: Cuketu a kedlubnu nastrouháme a přidáme do hrnce. Krok 3: Podusíme, zalijeme vývarem, přidáme oloupanou a nastrouhanou syrovou bramboru a kmín a dusíme doměkka. Pak podle chuti ještě dokořeníme. Krok 4: Podáváme s bramborami.

Zveřejněno 3. 7. 2024

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnové zelí s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yLBZ

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kedlubnové zelí s cuketou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yLBZ

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (1)

Kedlubnovo-cuketové zelí je skvělé. Mám ho ráda jen tak, samotné, bez přílohy i bez masa. Rodina ho však musí mít i s masem, tudíž k němu nejčastěji máme vepřové výpečky :-D

Suroviny:
kedlubna, cuketa, cibulka, pórek, vývar zeleninový, kmín drcený, sůl, brambory, olej

Přidat fotografie receptu