Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelenina s křehkým masem

Toto jídlo hraje na talíři všemi barvami a láká k ochutnání. Dušené kousky křehkého vepřového masa podávané s nakrájenou zeleninou provoněnou špekem si oblíbí i ti, kdo zrovna zelenině neholdují.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 35 min

45 min (10 min příprava + 35 min tepelná úprava)

4. 7. 2024 17:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 873 kJ / 687 kcal
Bílkoviny60,39 g
Tuky16,30 g
Vláknina32,60 g
Cholesterol 106 mg
Sodík 384 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy60,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kedlubna, mrkev, kapusta růžičková, cibule, olej, maso vepřové, špek, jíška, sůl, pepř mletý, máslo

TopRecepty.cz

Zelenina s křehkým masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY24r