Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lečo se smetanou II

Snadná a chutná letní večeře, do které využijete přebytky rajčata a paprik. Řeč je samozřejmě o leču, které je původem z Maďarska. Každý má ten svůj ozkoušený recept, jak lečo připravit, vyzkoušejte jej se zakysanou smetanou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

5. 7. 2024 12:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 892 kJ / 930 kcal
Bílkoviny33,01 g
Tuky30,77 g
Vláknina35,94 g
Cholesterol 327 mg
Sodík 3,47 g
Sůl8,40 g
Sacharidy115,91 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Iný kraj, iný mrav, 100 ľudí - 100 chutí. Takéto lečo varíme v okrese Veľký Krtíš na Slovensku. Naučila ma ho variť moja pani svokra. Na hlboké taniere dáme rožky pokrájané na kolieska a zalejeme lečom. Niekto má rád lečo s chlebíkom. Ja iné lečo už ani nevarím.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: olej rostlinný, cibule, paprika čerstvá zelená, voda, sůl, rajče, cukr krystal, smetana zakysaná, vejce, mouka hladká

TopRecepty.cz

Lečo se smetanou II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrQPz