Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí ragú

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 604 kJ /
622 kcal
Bílkoviny100,93 g
Tuky2,16 g
Vláknina8,47 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 393 mg
Sůl0,95 g
Sacharidy30,99 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opražíme cibuľu spolu s mäsom narezaným na kocky. Osolíme, pridáme korenie, podlejeme horúcou vodou a dusíme asi 30 minút. V prípade potreby podlievame horúcou vodou. Krok 2: Potom pridáme lekvár, citrón a dodusíme do mäkka. Krok 3: Vyberieme citrón a bobkový list a ragú zahustíme v troche vody rozmiešaným solamylom. Krok 4: Podávame ozdobené citrónom a so zemiakmi, príp. len chlebom.

Zveřejněno 31. 8. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gL0D

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Srnčí ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gL0D

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
ragú, srnčí maso recepty, srnčí ragú na červeném víně, srnčí recepty, ragů recept, srnčí, recepty srnčí, recepty ze srnčího masa, nejlepší recepty ze srnčího, srnčí čína, srnec recepty, srnčí recept, recepty ze srnčího, ragů ze srnčího, recepty ragu, recepty srnci maso, srnčí rizoto, recept ragu, ragu ze srnčího masa, recept na ragu

Suroviny:
maso srnčí, mrkev, cibule, olej, pepř, koření nové koření, bobkový list, citron, sůl, víno červené, marmeláda rybízová, solamyl

Přidat fotografie receptu